Vítejte na našich stránkách

2019-12-27

...........................................................................................................................

Všem našim přátelům a kamarádům přejeme v celém novém

roce 2020 vrchovatě zdraví a štěstí kolik bude potřeba.

2019-12-23

...........................................................................................................................

Všem našim přátelům, kamarádům a známým přejeme krásné a klidné vánoční svátky plné pohody.

Čím starší jme, tím více si na Vánoce přejeme věci, které se nedají koupit v obchodě.

2019-10-31

...........................................................................................................................

V sobotu 26. října se v Ivančicích konaly Klubové podzimní zkoušky se zadáním čekatelství CACT vypsané Retriever klubem CZ. Ráno nastoupilo před myslivnou našeho Mysliveckého spolku Ivančice osmnáct retrieverů a Zdeněk se jim celý den věnoval z pozice ředitele zkoušek a spolu s dalšími kolegy hlavně jako rozhodčí z výkonu. Stejně jako týden předtím, kdy Zdeněk posuzoval z pověření RK CZ na OVVR v Popůvkách bylo celý den krásné podzimní počasí a den se úžasně vydařil.

Vítězové Klubových podzimních zkoušek CACT v Ivančicích se sborem rozhodčích

Více obrázků najdete ZDE.

KLUBOVÁ VÝSTAVA (bez KV) 5. 10. 2019 KOLÍN (CZ)

V sobotu 5. října jsme v Ivančicích drželi všechny naše pěsti a tlapky Luckymu Leicesterovi Ivančice a jeho páníčkovi Láďovi na Klubové výstavě KCHLS v Kolíně.

Oba za sebou měli náročný program z předchozího dne, ale i přes tuto nevýhodu si dokázali v početné otevřené třídě vyběhat a vystát krásné ocenění výborný 2, Res. CAC od britského rozhodčího Thomase Grahama.

Lucky Leicester Ivančice

- výborný 2, Res. CAC

Lucky ve výstavním kruhu s rozhodčím Thomasem Grahamem

Luckymu a Láďovi patří naše gratulace za výborný výsledek na klubovce v Kolíně.

DOG SHOW KOMAROM 4. 10. 2019 KOMAROM (HU)

Po téměř roce si Láďa s Luckym udělali výlet do vzdáleného maďarského město Komarom, ve kterém se konala mezinárodní výstava se zadáním titulu CACIB. Plemeno Welsh Springer Spaniel posuzovala rozhodčí paní Márkus Anita, které se Lucky Leicester Ivančice líbil natolik, že se rozhodla mu udělit ocenění nejvyšší - výborný, CAC, CACIB a BOB.

Luckymu se tak podařilo splnit poslední podmínku pro udělení hned dvou maďarských národních šampionátů. Tím prvním je HUNGARIA CHAMPION (HCH) a druhým HUNGARIA SHOW CHAMPION (HSCH). Nyní už stačí jenom počkat, až dorazí poštovní zásilka s příslušnými certifikáty.

Lucky Leicester Ivančice

- výborný, CAC, CACIB, BOB

splněny podmínky pro udělení titulů

HUNGARIA CHAMPION (HCH) a

HUNGARIA SHOW CHAMPION (HSCH)

Luckymu a Láďovi upřímně gratulujeme k úspěšnému vystoupení na mezinárodní výstavě v maďarském Komaromu, jejich dlouhodobá práce jim přináší ty správné výsledky.

2019-10-01

...........................................................................................................................

"Gir" 23. listopadu 2004 - 28. září 2019

V neděli 28. září 2019 odešel do psího nebe Grim Ivančice "Gir". Prožil dlouhý a krásný welššpringří život po boku svého pána, kterému byl věrným kamarádem a platným loveckým pomocníkem. Jeho mamkou byla naše první "Jifexka" Cira Jifex "Kety" a otcem Bor z Třebouňského vrchu. "Gir" byl bratrem naší Giry, se kterou jsme se museli náhle rozloučit na jaře loňského roku. Oba se vyznačovali skvělou přátelskou povahou a vynikajícími loveckými vlohami.

Grim Ivančice "Gir"

2019-09-14

...........................................................................................................................

Zdeněk s větší částí naší vančické welššpringří smečky

Iris se právě občerstvila vodou z dubové studánky.

Iris na ranní procházce u řeky Jihlavy

Ranní řeka Jihlava v Ivančicích

2019-08-06

...........................................................................................................................

Léto je časem jahod, malin, výletů, dovolených, komárů, klíšťat a prázdnin :-)))

Vančická dámská welššpringří smečka pomáhá při sklizni.

Indiana Jones Ivančice "Indy"

Když mají chuť oba.

"Indy" se svojí malou paničkou

Vančický welššpringr kam se podíváš

Kamelot Ivančice "Kevin"

relaxuje s páníčky na Vysočině.

A na závěr jedna hodně aktuální fotečka, naše "Ori" nemá žádné prázdniny :-(((

2019-07-06

...........................................................................................................................

Iris je mezinárodním šampionem!

Jedno dlouhé čekání zase skončilo. Ukončila jej poštovní doručovatelka, jejíž návštěva v našem domě vždy vyvolává bouřlivou reakci naší dámské welššpringří smečky a která kvůli tomu našim holkám přezdívá "trhači". Zásilka, kterou nám pošta doručila přímo z belgického sídla FCI, obsahovala certifikát potvrzující, že naše CH Iris Rainbow Ivančice "U" se stala držitelkou mezinárodního šampionátu C.I.B. - Champion International of Beauté.

Náš novopečený mezinárodní šampion C.I.B., CH Iris Rainbow Ivančice "U" :-)))))

Mezinárodní šampionát C.I.B. - Champion International of Beauté se uděluje za dva tituly CACIB z výstav ve dvou různých zemích a naše Iris se jeho ziskem postavila na úroveň svojí mamky C.I.E., C.I.B., MULTI CH Hermioně Granger Ivančice, svého strýčka C.I.E., C.I.B., Multi CH Jeremyho Jeffa Ivančice "U" a svojí babičky C.I.E., C.I.B., CH CZ, CH SK, KLUBOVÝ ŠAMPION Hedě Jifex "Arwen" "U".

Zdeněk obdržel Stříbrný vůdcovský odznak II. stupně.

Téměř ve stejné době, kdy Irisce dorazil její šampionát, dostal Zdeněk nevelký dopis obsahující Stříbrný vůdcovský odznak II. stupně udělovaný výborem Klubu chovatelů loveckých slídičů.

Pro udělení tohoto prestižního ocenění platí přísná pravidla. V krátkosti se dá říci, že o stříbrný vůdcovský odznak může požádat vůdce, který vycvičí a předvede na deseti různých zkouškách lovecké upotřebitelnosti deset různých psů plemen loveckých slídičů a retrieverů.

Zdeněk v průběhu své dosavadní kariéry cvičitele psů připravil a předvedl na zkouškách lovecké upotřebitelnosti velké množství psů, mezi kterými bylo také deset psů a fen plemen loveckých slídičů. Nejvíce bylo samozřejmě zástupců jeho nejmilejšího plemene Welššpringršpaněl, dalšími byli Špringršpaněl a Křepelák.

Stříbrný vůdcovský odznak KCHLS již zdobí Zdeňkův myslivecký klobouk.

Úplně prvním loveckým slídičem, kterého Zdeněk připravil a úspěšně předvedl na zkouškách lovecké upotřebitelnosti byla Anita od Bílé břízy. Došlo k tomu v Hodonicích na okrese Znojmo dne 8. září 1991.

Anita od Bílé břízy

Desátým Zdeňkovým připraveným a úspěšně předvedeným psem byl syn naší C.I.E., C.I.B., MULTI CH Hermiony Granger Ivančice, temperamentní Koran Ivančice, který podzimní zkoušky konané 28. října 2018 v Březí vyhrál. Jeho výcvik Zdeněk zvládl za pouhých šest týdnů.

Koran Ivančice

Nyní bych si dovolil napsat k zisku Stříbrného vůdcovského odznaku II. stupně něco osobnějšího.

Nevelká placka na mém mysliveckém klobouku je pro mě především dokladem úspěšné, soustavné a systematické práce při chovu a výcviku loveckých psů, které se věnuji již více než 27 roků. Za tu dobu jsem měl možnost pracovat se spoustou psů a nebyli to jenom lovečtí slídiči, ale také ohaři a jezevčíci.

Na všechny si pamatuji, mám nezapomenutelné vzpomínky, díky kterým mohu při vhodné příležitosti bavit své kamarády vyprávěním různých historek. Nikdy nezapomenu na svoji první fenku welššpringršpanělku Anitu od Bílé břízy, ona učila mě a já učil ji. Její dcera Bára Ivančice vynikala loveckými vlohami, které dokázal rozpoznat a ocenit pouze opravdový kynologický odborník. Naprosto nezapomenutelná je Cira Jifex "Kety", jejíž temperament a vášeň pro lov zatím nikdo nepřekonal. Zcela výjimečná byla také Heda Jifex "Arwen", na kterou bylo spolehnutí v každé situaci na zkouškách i při praktickém lovu. Spoustu zážitků mám z práce s Iris Rainbow Ivančice, jejíž přístup k výcviku mě dokázal mnohokrát velmi překvapit, ale přesto jsme spolu dosáhli na metu nejvyšší v podobě všestranných zkoušek.

Celé ty roky bych se nemohl výcviku loveckých psů věnovat, kdybych neměl podporu ve své manželce Petře, stála při mě v časech dobrých i horších. A nešlo jenom o vlastní pomoc při výcviku. A právě proto minimálně polovina mého stříbrného vůdcovského odznaku patří jí.

2019-06-23

...........................................................................................................................

MEZINÁRODNÍ VÝSTAVA PSŮ - INTERCANIS 22. 6. 2019 BRNO (CZ)

Na včerejší sobotu jsme měli naplánovanou účast na brněnské výstavě INTERCANIS, kterou máme "za humny". Strávili jsme krásný víkendový den ve společnosti našich psích holek a majitelů Korana Ivančice, syna naší Hermiony.

Prvním vančickým welššpringršpanělem, který se předvedl rozhodčímu Petru Studeníkovi na šedém koberci ve výstavním kruhu byl Koran Ivančice. Ve zkušené konkurenci v pracovní třídě si Koran pod vedením svého majitele Honzy vyběhal krásný posudek a ocenění výborný 2 doplněné čekatelstvím Res. CAC.

Koran Ivančice

- výborný 2, Res. CAC

Druhá se do výstavního kruhu dostala pod Zdeňkovým vedením naše benjamínka Ormonde Rainbow Ivančice. Oba byli hodně nervózní, ale přesto mohli být spokojeni s výsledkem výborná 2 a hezkým posudkem.

Ormonde Rainbow Ivančice "Ori"

- výborná 2

To nejlepší přišlo na konec, kdy do kruhu nastoupila ve třídě veteránů naše C.I.E., C.I.B., MULTI CH Hermiona Granger Ivančice pod Petřiným vedením. Hermiona je zkušenou výstavní matadorkou, ve věku devět a půl roku je stále ve vynikající kondici (ikdyž by mohla trochu zhubnout),:-)) navíc se ve výstavním kruhu cítí jako ryba ve vodě a tak s Petrou získaly ocenění výborná 1, hezký posudek a navrch ještě titul BOV.

Naše malá čarodějka Hermiona ziskem tohoto třetího ocenění výborná 1 ve třídě veteránů splnila podmínky pro udělení titulu ČESKÝ VETERÁN ŠAMPION.

Hermiona Granger Ivančice

- výborná 1, BOV

splněny podmínky pro uděleny titulu

ČESKÝ VETERÁN ŠAMPION

Hermiona s Petrou ve výstavním kruhu

Hermiona s Petrou na červeném výstavním koberci

v závěrečné odpolední přehlídce veteránů

Brněnský INTERCANIS měl pro nás jednu zvláštnost. Na této výstavě jsme

předvedli tři generace vančických welššpringršpanělů. Nejstarší generací byla

 C.I.E., C.I.B., MULTI CH Hermiona Granger Ivančice, o stupínek mladší je její syn

Koran Ivančice a trojici uzavírá její vnučka Ormonde Rainbow Ivančice "Ori".

Na obrázku je máme všechny i s rozhodčím panem Petrem Studeníkem.

"Ori" se svojí babičkou Hermionou před halou na brněnském výstavišti

Petra s Hermionou  a "Ori" při nakupování

K výsledkům brněnské výstavy patří naše gratulace Koranovi a poděkování jeho majitelům. Doufáme, že to nebyla naše poslední společná akce a už se těšíme na další.

NÁRODNÍ MYSLIVECKÉ SLAVNOSTI 22. 6. 2019 ZÁMEK OHRADA

V sobotu se konaly na zámku Ohrada Národní myslivecké slavnosti, na kterých měla naše chovatelská stanice Ivančice reprezentativní zastoupení v podobě dvou skvělých welššpringřích polobráchů C.I.E., C.I.B., Multi CH Jeremyho Jeffa Ivančice "U" a GRAND CH CZ, CH CZ, CH SK, JCH CZ Luckyho Leicestera Ivančice "U" spolu s jejich majitelem Láďou. Deštivé počasí této akci sice příliš nepřálo, ale i tak si všichni tři sobotu hezky užili.

Čelo slavnostního průvodu na Národních mysliveckých slavnostech na zámku Ohrada

 C.I.E., C.I.B., Multi CH Jeremy Jeff Ivančice "U"

a GRAND CH CZ, CH CZ, CH SK, JCH CZ Lucky

Leicester Ivančice "U" s Láďou v průvodu.

 Jeff s Luckym a Láďou na hlavním pódiu

"Týna" oslavila svoje 4. narozeniny.

V úterý 11. června oslavila naše Leontýna Ivančice "Týna" svoje čtvrté narozeniny. Spolu s ní měly narozeniny také všichni její bratři a sestry z vrhu "L". Stalo se již tradicí, že každá naše welššpringří dostane k narozeninám chutný dort. Tentokrát měla "Týna" dort s pudinkovým základem a jahodovou příchutí, vždyť je jahodová sezóna v plném proudu.

Leontýna Ivančice "Týna" se svým narozeninovým dortem

"Týna" svůj dortík nejprve ochutnala a pak se

o něj rozdělila se všemi kámoškami ve smečce.

Dort k narozeninám nedostávají jenom welššpringři v Ivančicích. I jinde se tento zvyk uchytil a tak se mohl radovat také GRAND CH CZ, CH CZ, CH SK, JCH CZ Lucky Leicester Ivančice "U", což je brácha naší oslavenkyně "Týny". Dort měl s masovou příchutí, jak se na pořádného chlapa patří.

GRAND CH CZ, CH CZ, CH SK, JCH CZ Lucky

Leicester Ivančice "U" se svým narozeninovým dortem

Všem klukům a holkám z vrhu "L" přejeme k jejich narozeninám všechno nejlepší, především pevné zdraví a hodné páníčky.

Naše "Káčka" z Ivančic oslavila 4. narozeniny.

Přelom jara a léta roku 2015 jsme trávili ve společnosti dvou vrhů welššpringřích štěňátek. Jedním z nich byl vrh "K", který se narodil 9. června naší C.I.E., C.I.B., MULTI CH Hermioně Granger Ivančice. Letos jsme na tu dobu vzpomínali při příležitosti jejich čtvrtých narozenin.

Šteňátka "Káčka" mlsají smetanovou pochoutku v létě 2015.

Kamelot Ivančice "Kevin" v den svých čtvrtých narozenin

"Kevin" sice žije se svými majiteli

ve velkém městě, ale teplou část

roku tráví na Vysočině.

Všem "Káčkům" přejeme k jejich čtvrtým narozeninám hodně zdraví, fůru štěstí a hodné páníčky.

MEZINÁRODNÍ VÝSTAVA PSŮ - DOG EXPO 7. 6. 2019 NITRA (SK)

O prvním červnovém pátku jsme se vydali na výlet do slovenské Nitry, kde se konala mezinárodní výstava psů, na tu jsme přihlásili naši nejmladší welššpringří dámu Ormonde Rainbow Ivančice "Ori".

Z výstavního kruhu si "Ori" odnesla ocenění výborná 1 a čekatelství CAC.

Ormonde Rainbow Ivančice "Ori"

- výborná 1, CAC

Čekání na posouzení ve výstavním kruhu si "Ori" krátila čtením odborné literatury, nebo

tím, že hlídala svého nejmilejšího páníčka.

2019-06-04

...........................................................................................................................

Procházka jarní přírodou v okolí Ivančic ve společnosti naší dámské welššpringří smečky je balzámem na tělo i duši každého jejího účastníka.

"Ori" na procházce s kokří kámoškou

Iris a Hermiona u řeky Jihlavy

"Ori" a Iris odpočívají ve svém pelíšku.

ZKOUŠKY VLOH, MS DOLINA RYCHNOV (LB), 25. 5. 2019

Poslední květnová sobota se stala významným dnem pro Olivii Rainbow Ivančice "Oli". Dceru naší CH Iris Rainbow Ivančice "U" přihlásili její majitelé na její první pracovní zkoušku.

Účast na zkouškách vloh konaných v Rychnově u Jablonce nad Nisou byla premiérou nejen pro "Oli", ale také pro jejího majitele a vůdce v jedné osobě. Oba však test zvládli na výtečnou, protože "Oli" jej dokončila se ziskem 156 bodů v I. ceně.

Olivia Rainbow Ivančice "Oli"

Zkoušky vloh, MS Dolina Rychnov - I. cena, 156 bodů

Kompletní soudcovskou tabulku ze zkoušek vloh jsme "Oli" umístili na její osobní stránku.

"Oli" a jejímu majiteli gratulujeme k úspěšnému složení zkoušek vloh a budeme jim držet všechny naše pěsti a tlapky na všech dalších podobných akcích.

KLUBOVÁ VÝSTAVA KCHPS 18. 5. 2019 KAMENNÝ MLYN VAJARSKÝ (SK)

Naše chovatelská stanice měla svého zástupce na letošní klubové výstavě slovenského Klubu chovatelov polovných sliedičov, která se konala na začátku druhé poloviny května v resortu Kamenný mlyn - Vajarský v obci Plavecký Štvrtok.

Tím zástupcem byl CH Hagrid Rubeus Ivančice "Brixi", kterého jeho majitelka přihlásila do třídy veteránů. "Brixi" se sice na výstavách nepředvádí zrovna příliš rád, ale panu rozhodčímu se líbil natolik, že mu udělil ocenění výborný 1 a BOV.  

CH Hagrid Rubeus Ivančice "Brixi"

- výborný 1, BOV

"Brixi" se svojí majitelkou na klubové výstavě

"Briximu" a jeho majitelce gratulujeme ke krásnému posudku z klubové výstavy a získanému ocenění. Jsme moc rádi, že byl "Brixi" předveden na výstavě ve veteránském věku a že uspěl, což je pro nás důkaz dobré chovatelské práce.

2019-05-26

...........................................................................................................................

Náš web funguje 10 let.

V pátek 17. května 2009 jsme zprovoznili webovou prezentaci naší chovatelské stanice Ivančice na exkluzivní doméně WSS.CZ. Od tohoto dne uplynulo již dlouhých deset let. Po celou dobu náš web pravidelně aktualizujeme informacemi, které přímo i nepřímo souvisejí s naší chovatelskou činností a s naším životem ve společnosti naší welššpringří smečky.

Náhled našeho webu WSS.CZ dne 17. května 2009

Jistě se ještě najdou pamětníci, kteří si na tu dobu vzpomenou.

Freny 12. června 2002 - 14. května 2019

V úterý 14. května odešla do míst, ze kterých není návratu v nedožitých a neskutečných sedmnácti letech Freny Ivančice. Do sedmnáctých narozenin jí chyběl pouhý necelý jeden měsíc.

Freny se tak připojila ke svému bratrovi Framovi Ivančice, se kterým prožila svůj krásný psí život "gaučového povaleče" a pohodového rodinného psa u naší kamarádky Jitky. Do psího nebe tak odešla poslední dcera naší milované a nezapomenutelné Ciry Jifex "Kety". Nádherné vzpomínky na uplynulých sedmnáct let nám však zůstávají zapsané nesmazatelně hluboko v našich srdcích.

Freny Ivančice

Štěňátko Freny při vážení

Malá Freny

Freny Ivančice se svou paničkou Jitkou na Klubové výstavě

v Humpolci, kde získala ocenění Nejlepší veterán.

Freny (vzadu) se svým bratrem Framem Ivančice

Na závěr ještě pár obrázků z jedné naší jarní lesní vycházky.

"Ori", "Týna" a Iris pózují na kmeni padlého stromu.

2019-05-07

...........................................................................................................................

Krásné jarní počasí minulých dní jsme využili k výletu po okolí Ivančic. Samozřejmě nás doprovázela aspoň část naší dámské welššpringří smečky představované Iris Rainbow Ivančice a její dcerou Ormonde Rainbow Ivančice.

Petra s Iris a "Ori" cestou na Rozhlednu Alfonse Muchy na kopci Réna

Iris a "Ori" těsně pod rozhlednou

Panoramatický obrázek Ivančic pořízený z Rozhledny Alfonse Muchy na kopci Réna

Iris Rainbow Ivančice a její dcera Ormonde Rainbow Ivančice s Ivančicemi za zády

Iris a "Ori" neodolaly, aby se v průběhu vycházky alespoň na chvíli neosvěžily v řece.

KLUBOVÁ A SPECIÁLNÍ VÝSTAVA SLÍDIČů 4. a 5. 5. 2019 NÁMĚŠŤ NA HANÉ (CZ)

O uplynulém víkendu se na zámku v Náměšti na Hané a v přilehlém zámeckém parku konaly dvě výstavy slídičů. Na sobotní klubové výstavě a nedělní speciální výstavě měla naše chovatelská stanice vždy trojnásobné zastoupení.

Po oba výstavní dny se ve třídě otevřené předvedl GRAND CH CZ, CH CZ, CH SK, JCH CZ Lucky Leicester Ivančice "U" a ve třídě čestné jeho nerozlučný parťák C.I.E., C.I.B., Multi CH Jeremy Jeff Ivančice "U".  

GRAND CH CZ, CH CZ, CH SK, JCH CZ Lucky Leicester Ivančice "U" (vlevo)

a C.I.E., C.I.B., Multi CH Jeremy Jeff Ivančice "U" po skončení Speciální

výstavy slídičů KCHLS v Náměšti na Hané s Jeffovou kokardou

GRAND CH CZ, CH CZ, CH SK, JCH CZ Lucky Leicester Ivančice "U"

 

C.I.E., C.I.B., Multi CH Jeremy

Jeff Ivančice "U"

Klubová výstava slídičů KCHLS

- výborný 3

 

Klubová výstava slídičů KCHLS

- výborný 1

Speciální výstava slídičů KCHLS

- velmi dobrý 4

 

Speciální výstava slídičů KCHLS

- výborný 1

V sobotu i v neděli byl k vidění ve výstavním kruhu syn naší C.I.E., C.I.B., MULTI CH Hermiony Granger Ivančice, skoro již čtyřletý pes Koran Ivančice. Pro něj i jeho majitele byly tyto dvě výstavy premiérou a přesto zvládli vše bez jediné chybičky.

Koran Ivančice

Klubová výstava slídičů KCHLS

- velmi dobrý 3

Speciální výstava slídičů KCHLS

- výborný 1, Res. CAC

Koran Ivančice s kokardou z nedělní Speciální výstavy slídičů KCHLS

V Ivančicích jsme Luckymu, Jeffovi, Koranovi  a jejich páníčkům drželi všechny naše pěsti a tlapky. Gratulujeme jim k získaným oceněním a moc děkujeme za reprezentaci naší chovatelské stanice. Jsme připraveni i nadále jim poskytnout naší podporu rozhodnou-li se kdykoli v budoucnu opět vyrazit na nějakou výstavu.

2019-04-21

...........................................................................................................................

Hermiona a Ellen dnes oslavily svoje 9. narozeniny.

Dvě nejstarší welššpringří dámy v naší smečce C.I.E., C.I.B., MULTI CH Hermiony Granger Ivančice a Hella Ellen Ivančice dnes oslavily svoje deváté narozeniny.

Přesně před devíti lety se naší milované C.I.E., C.I.B., CH CZ, CH SK, KLUBOVÝ ŠAMPION Hedě Jifex "Arwen" "U" narodilo devět welššpringřích štěňátek.

Tři kluci

Hagrid Rubeus Ivančice "Brixi",

Harry Potter Ivančice,

Hobit Frodo Ivančice

a šest holek

Hermiona Granger Ivančice,

Hillary Storm Ivančice,

Hellena Ella Ivančice,

Hella Ellen Ivančice,

Hanelle Haneli Ivančice "Hanny"

a Hedwiga Snowy Ivančice "Berry"

vytvořilo v Ivančicích partů červenobílých nezbedů se kterými jsme si při jejich odchovu užili neskutečné množství legrace. Často na tu dobu vzpomínáme a často si také prohlížíme fotogalerii z té doby.

Sestry C.I.E., C.I.B., MULTI CH Hermiony Granger Ivančice (vlevo)

Hella Ellen Ivančice s narozeninovým dortem

Naše "Háčka" přesně před devíti lety

Ellen jako první neodolala a ochutnala sladkou šlehačku.

Hermiona se k ní přidala a společně zbavily dort jeho vnější

okrasy, aby se mohly pustit do výborného korpusu.

Všem "Háčkům" přejeme k jejich dnešním devátým narozeninám všechno nejlepší, pevné zdraví, hodné pánečky a štěstí, bez kterého to v životě nejde.

:-)))

2019-03-31

...........................................................................................................................

"Ori" oslavila svoje 2. narozeniny.

V pondělí 18. března oslavila nejmladší členka naší dámské welššpringří smečky Ormonde Rainbow Ivančice "Ori" svoje druhé narozeniny.

Kromě přání pevného zdraví a mnoho štěstí od nás "Ori" dostala palačinkový dort a dvě plyšové hračky. Dort "Ori" moc chutnal, spořádala jej na posezení a o plyšáky se celé odpoledne přetahovala se svojí mamkou Iris a nejlepší kámoškou "Týnou".

"Ori" s palačinkovým narozeninovým dortem a plyšovými dárky ke druhým narozeninám

"Ori" si pochutnává na svém palačinkovém narozeninovém dortu.

Z plyšových dárků měla radost nejenom "Ori", ale

také její mamka Iris Rainbow Ivančice (vpravo).

2019-03-17

...........................................................................................................................

V polovině tohoto týdne se naše vančická welššpringří smečka opět vrátila k původnímu počtu a složení. Do svého domova a ke svým páníčkům se vrátil Kamelot Ivančice "Kevin".

Ještě předtím, než odcestoval jsme mu pořídili zcela novou dospěláckou postojovku, kterou jsme mu umístili na jeho osobní stránku.

Kamelot Ivančice "Kevin"

V minulých dnech jsme dostali hezké fotky Indiana Jonese Ivančice "Indyho", který byl se svojí rodinou na jarním výšlapu.

"Indy" si užívá jarní koupel.

"Indy" s bledulemi

2019-03-08

...........................................................................................................................

Zatímco před měsícem v Ivančicích naplno vládla paní zima, nyní je na každém kroku vidět, že její čas se kvapem krátí. Za poledne je možné potkat v lese dokonce i motýla, nemluvě o tom, že se tráva a stromy začínají zelenat novými přírůstky.

V minulých dnech dostala naše vančická welššpringří smečka nového člena a díky němu již není výhradně dámského složení. Prodloužené jarní prázdniny u nás tráví Kamelot Ivančice, kterému jeho páníčci říkají "Kevin". Do smečky zapadl okamžitě a cítí se u nás jako doma. Jak by také ne, když je synem naší C.I.E., C.I.B., MULTI CH Hermiony Granger Ivančice. Po Hermioně zdědil její milou, vyrovnanou a nekonfliktní povahu, díky níž je "Kevin" vynikajícím společníkem.

Část vančické welššpringří smečky na dnešní procházce

Zleva Kamelot Ivančice "Kevin", Leontýna Ivančice "Týna"

a Ormonde Rainbow Ivančice "Ori"

Kamelot Ivančice "Kevin"

Kamelot Ivančice "Kevin"

Kamelot Ivančice "Kevin"

"Kevinovy" fotky jsem umístili také na jeho osobní stránku.

Tento kvetoucí keřík budiž důkazem, že jaro se již blíží mílovými kroky.

2019-02-08

...........................................................................................................................

Pár vančických welššpringřích fotek z uplynulých zasněžených dnů.

Ori, "Týna" a Iris na Kominářce

Přikrmovat chodíme každou neděli.

Iris Rainbow Ivančice

Leontýna Ivančice "Týna"

Leontýna Ivančice "Týna"

Ormonde Rainbow Ivančice

Hermiona, Iris a Ori se radují ze sněhové nadílky.

Po sněhovém dobrodružství je nejlepší zalehnout do vyhřátého pelíšku.

Ori

2019-01-06

...........................................................................................................................

Vančická dámská welššpringří smečka na startu roku 2019

Zleva Ormonde Rainbow Ivančice "Ori", Leontýna Ivančice "Týna",

Hella Ellen Ivančice, Hermiona Granger Ivančice a Iris Rainbow Ivančice

Na poslední sobotu loňského roku jsme měli naplánovanou účast na poslední hon na drobnou zvěř v Ivančicích. Úlovek sice nebyl příliš bohatý, ale i přesto si CH Iris Rainbow Ivančice "U" a její mamka C.I.E., C.I.B., MULTI CH Hermiona Granger Ivančice lovecký den náramně užily.

Hermiona a Iris u výřadu po honu v Ivančicích 29. prosince 2018

...........................................................................................................................